ЗВЕРНЕННЯ К.М.АМОСОВОЇ

30.07.2014
Шановні  колеги!
Дорогі друзі!
 
Сьогодні у нас велика перемога – Апеляційний суд м. Києва скасував ганебне рішення Печерського суду про поновлення В.Ф.Москаленка на посаді ректора НМУ імені О.О. Богомольця.
Справедливість восторжествувала!
Це було досягнуто виключно завдяки тому, що багато морально сильних духом людей – патріотів України та Університету згуртувалися і доклали значних зусиль у боротьбі з корупцією, брехнею, боягузтвом і злом!
Ядро нашої команди і я особисто хочемо висловити щиру подяку всім, хто був причетний до цього, і, перш за все, високодостойним членам нашої  Наглядової ради – моральним авторитетам нації, і високоповажним суддям Апеляційного суду м.Києва, за принципову правову і громадянську позицію.
 Ми пишаємося нашими активними співробітниками та студентами, які згуртувалися в прагненні змінити Університет на краще і бути гідними ідеалів Революції Гідності!
Університет пережив і продовжує переживати потужну інформаційну атаку.
На жаль, дуже ймовірно, що вона буде продовжуватися.
У зв'язку з цим дозвольте від вашого імені висловити сердечну подяку Міністерству охорони здоров'я України та особисто високоповажному Олегу Степановичу Мусію, вельмишановному Міністру  освіти і науки України Сергію Мироновичу Квіту за довіру і підтримку.
Запевняємо, що ми зробимо все, щоб примножити славу Альма матер.
 
Інформаційна атака продовжує чинитися і на мене особисто, але я не відповідаю на брудні інсинуації, оскільки вважаю це нижче своєї гідності і не бачу сенсу коментувати щедро проплачену маячню.
Запрошую всіх бажаючих медійників до спілкування.
Зі свого боку, зроблю все, що від мене залежить, щоб довести до кінця справу, розпочату активістами університетської революції гідності, справу про документування господарської діяльності, що містить ознаки корупції, під час перебування В. Москаленка на посаді ректора.
Збитки мають бути відшкодовані!
"Авгієві стайні" будуть розчищені!
 Реставрація корупції не пройде!
Суспільство очікує від Університету змін, і нас з вами чекає напружена конструктивна робота!
 
 Слава Україні!
 
З глибокою повагою і вдячністю до Вас,
 Ректор
Катерина  Амосова