ВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ПРОФЕСОРА ЮРІЯ БОГДАНОВИЧА ЧАЙКОВСЬКОГО

29.06.2015

Колектив Національного медичного університету імені О.О. Богомольця вітає з днем народження член-кореспондента НАМН України, Заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії України і Премії НАМН України, Президента Наукового товариства анатомів, гістологів, ембріологів і топографоанатомів України, провідного вченого в галузі морфології, експериментальної  мікрохірургічної ауто- та алонейропластики, завідувача кафедри гістології та ембріології, доктора медичних наук, професора ЮРІЯ БОГДАНОВИЧА ЧАЙКОВСЬКОГО.

chaykovskiy[1]

 

Вельмишановний Юрію Богдановичу!

Глибоко поважаємо Вас як науковця, педагога, талановитого керівника, активного громадського діяча, який усі свої знання і вміння віддає справі підготовки висококваліфікованих фахівців – медиків. Ваш високий професіоналізм, виняткова працелюбність та відповідальність здобули високий авторитет і повагу. Як прекрасний знавець англійської Ви доклали чимало зусиль до перекладів іноземної літератури, зокрема “Ілюстрованого медичного словника Дорланда” та відомого у світі атласу з анатомії людини Ф. Неттера. Ми пишаємося честю бути Вашими колегами та учнями!

У цей день ми бажаємо, щоб Ваші мудрість та далекоглядність і надалі сприяли процвітанню Альма матер. Хай нива Вашого життя щедро колоситься добром і щастям, а тепло сердець Ваших близьких і друзів наповнює Вас енергією й оптимізмом!