ВІТАЄМО ПРОФЕСОРА ВАЛЕРІЯ ПЕТРОВИЧА НЕСПРЯДЬКА З ЮВІЛЕЄМ

12.09.2015

Колектив Національного медичного університету імені О.О. Богомольця вітає декана стоматологічного факультету, професора ВАЛЕРІЯ ПЕТРОВИЧА НЕСПРЯДКА з 75-річчям.
16[1]

                                           ВИСОКОПОВАЖНИЙ ВАЛЕРІЮ ПЕТРОВИЧУ!
Ви зараз знаходитеся на Олімпі свого професійного успіху: натхненно працюєте, успішно продовжуєте себе в учнях. Адже про це мріє кожна творча людина – вчений, педагог, організатор. У Вас це чудово виходить і ми бажаємо, щоб це тривало якомога довго.

Ми глибоко поважаємо Вашу працю,  що заклала міцний фундамент в основу  розвитку Стоматологічного медичного центру Університету. Ваш потужний внесок у багаторічне плідне керівництво стоматологічною вищою школою в стінах НМУ – найкращого медичного вишу нашої країни, все це здобуло глибоку повагу до Вас.

Ви –  один з творців славної епохи в історії стоматологічного факультету нашого Університету і її яскравий символ. Ваша діяльність була негучною, але – на всіх рівнях і у всіх областях – напрочуд розумною, тонкою і точною, та й значила більше, ніж інші гучні декларації. Вам дивним чином вдається прихиляти до себе любов простору і чути при цьому поклик майбутнього. Ваша молода статура дивує та Ваш оптимізм підбадьорює оточуючих, та й багатьом  імпонують Ваша симпатія до людей та людяність.

У цей знаменний ювілейний день ми бажаємо Вам життєвого довголіття, міцного здоров’я, творчих злетів, нових наукових і педагогічних звершень, процвітання факультету, який Ви очолюєте, щастя, благополуччя і миру Вам і Вашим близьким!