АНОНС: МАЙСТЕР-КЛАС ДЛЯ СТУДЕНТІВ ВІД НАТАЛІЇ ЛІТВІНОВОЇ

22.03.2016

Шановні студенти!
Студентський науковий центр медичного факультету №2 продовжує цикл наукових майстер-класів від справжніх професіоналів своєї справи.

23 березня 2016 р.  в  аудиторії №1 фізико-хімічного корпусу о 16 год. відбудеться лекція декана медичного факультету №2, доцента кафедри хірургії №4 Н.Ю. Літвінової на тему: “Написання оглядів літератури”.

Наталія Юріївна є лікарем вищої категорії, кандидатом медичних наук та має близько 150 друкованих робіт, тому безумовно має значний досвід у їх написанні, яким і прагне поділитися зі студентами.

Ця лекція є другою з проекту, який розроблено для підвищення якісного рівня написання наукових робіт та статей. Першим лектором був декан медичного факультету №1, доктор медичних наук, доцент кафедри неврології Володимир Степанович Мельник, який поділився зі студентами своїми знаннями та розповів про важливі деталі праці над науковою роботою.

Запрошуються студенти нашого закладу, інтерни та молоді лікарі, які прагнуть вдосконалюватися, підняти свій освітній рівень та не зупинятися на досягнутому. Розвиваємося разом!

 

 42[1]