СТУДЕНТИ НМУ ВІТАЮТЬ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

23.08.2016

Кожного, хто хоч раз побував у Карпатах, хто сидів на березі величного Дніпра, хто пройшовся старими вуличками Києва цей день не залишить байдужим. Сьогодні наша держава святкує 25 років своєї Незалежності! Ми, студенти Національного медичного університету імені Богомольця, щиро вітаємо всіх українців з цим урочистим святом! Ми несемо відповідальність за здоров’я майбутніх поколінь нашої нації. Щоб бути гідним громадянином України необхідно кожного дня сумлінно виконувати свою працю, бути радим прийти на допомогу, як це роблять волонтери, тобто перш за все почати з себе! Тоді кожен твій вчинок висловлюватиме любов до Батьківщини. Студенти-медики вітають країну з 25-ою річницею Незалежності! Ми навчаємося задля вашого здоров’я!

IMG_1972Нестеренко Марія, студентка 2 курсу Медичного факультету №3, голова інформаційного відділу Студентського парламенту: Вітаю всіх українців з Днем Незалежності. А студентам НМУ бажаю успіхів у невтомній навчальній праці задля процвітання рідної України – країни, з якою кожен з нас пов’язує надії на щасливе майбутнє.

 

 

 

 

 

 

 

IMG_1976Дмитро Тригуб, студент 4 курсу Медичного факультету №1, член Студентського парламенту: Від імені студентів НМУ вітаю всіх співвітчизників з 25-ою річницею Незалежності. Ми як майбутнє покоління медиків є учасниками творення новітньої української держави і втілюватимемо у реальність одвічну мрію нашого народу.
Нехай кожен з нас стане творцем сьогодні.

 

 

 

 

 

 

IMG_2058Мар’яна Ляшко, студентка 6 курсу факультету підготовки лікарів до Збройних сил України, член СНТ імені О.А.Киселя: Від імені СНТ імені О.А.Киселя вітаю з Днем Незалежності. Хочу побажати всім віри в майбутнє нашої країни, а також любові до неї. Сотні років українці виборювали своє право називатись незалежними на вільній землі і тому зараз, як ніколи, ми повинні згуртуватися і зберегти Незалежність.

 

 

 

 

 

 

 

02Дмитро Прядун, студент медичного факультету №3. Дорогі друзі! Сьогодні в нас велике свято! День здобуття нашою країною такої дорогої та бажаної незалежності. День, коли всі ми стали єдиним, великим, суверенним народом на нашій Богом даній землі. День, коли весь світ почав визнавати нас як єдину країну – День Незалежності України! Вітаю Вас з цим великим для кожного громадянина святом. Бажаю Вам миру та спокою у ваших оселях, міцного здоров’я Вам та Вашим близьким. Я дякую Вам за Вашу допомогу та підтримку всіх тих, хто зараз там, де продовжується боротьба за нашу з вами незалежність. З Днем Незалежності України! Україна єдина!

 

 

 

01Віталій Дідик, студент медичного факультету №3. 24 серпня – це не просто День народження держави, це свято здійснення мрій і сподівань багатьох поколінь наших предків, які творили українську націю, рідну мову, самостійну державу, мужньо боролися за її майбутнє. Прийнявши 25 роки тому історичний документ- Акт проголошення незалежності України – Україна заявила про себе на увесь світ як суверенна, демократична та правова держава, а громадяни України отримали право обирати владу і самим її представляти. Для кожного з нас Батьківщина починається зі свого рідного дому. Мені хочеться, щоб у домі панували мир, щастя і добро. З Днем Незалежності України!