АБІТУРІЄНТИ СКЛАЛИ ТВОРЧИЙ ВСТУПНИЙ ІСПИТ

07.08.2017

5 серпня 2017 року відбувся творчий конкурс з ліплення для абітурієнтів, які вступають на навчання для здобуття ступеня молодшого спеціаліста до Медичного коледжу Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

Медичний коледж НМУ імені О.О.Богомольця працює з 2013 року і готує зубних техніків. Ця спеціальність є необхідною складовою сучасної ортопедичної стоматології та ортодонтії, вона стрімко розвивається на тлі прогресу матеріалознавства та цифрових технологій, розкриваючи щодалі більші можливості відтворення естетики посмішки. Тож зрозуміло, що майбутні зубні техніки повинні володіти певними естетичними поняттями і творчими навичками, вмінням розрізняти різноманітні форми та точно відтворювати їх. Саме тому творчий конкурс включено до програми вступних іспитів до Медичного коледжу. Абітурієнти повинні протягом двох годин відтворити за допомогою скульптурного пластиліну форму зуба. Роботи шифруються, перевіряються і оцінюються певною кількістю балів згідно із затвердженими критеріями оцінювання. Найкращі роботи зберігаються у імпровізованому музеї Коледжу.

Перед початком іспиту абітурієнтів привітали голова фахової комісії професор Н.В. Біденко і відповідальний секретар приймальної комісії Медичного коледжу І.М. Кабардінова. Проведення іспиту забезпечували викладачі Медичного коледжу НМУ імені О.О.Богомольця М.А.Довгий, І.М.Нагорна та методист Т.М.Касян. Абітурієнти старанно виконували поставлене завдання і, незважаючи на різний рівень творчих здібностей, усі загалом успішно з ним впорались. Зазначимо, що, на відміну від багатьох медичних коледжів, до Медичного коледжу НМУ імені О.О. Богомольця можуть вступати лише особи, що отримали повну загальну середню освіту. Саме тому рівень підготовки в зазначеному закладі досить високий і забезпечує його випускникам як неабияку професійну майстерність, так і можливість успішно реалізувати їх право продовжити навчання – вже на другому курсі стоматологічного факультету. Коледж чекає на нове талановите поповнення!

Приймальна комісія Медичного коледжу НМУ імені О.О. Богомольця