Адміністрація Національного медичного університету імені О.О. Богомольця вітає студентів зі святом!

17.11.2018

Шановні студенти,

у цей важливий для Вас день ми нагадуємо, хто саме є головною надією та рушійною силою змін в Україні та усьому світі! Саме Ваш ентузіазм, наполегливість, жага до знань та всього нового є запорукою успіхів у майбутньому! Це не просто гучні слова, адже саме майбутні фахівці у галузі медицини чудово знають, як саме залежить якість виконання професійних обов’язків від отриманих фундаментальних знань!

Саме завдяки Вашій небайдужості Національному медичному університету імені О.О. Богомольця вдалося пережити скрутні часи та стати на шлях позитивних змін! Ми лишаємося вірними розумінню того, що кожний підрозділ, кожний працівник Університету має невпинно підвищувати стандарти якості своєї роботи з повним усвідомленням необхідності забезпечення якнайкращих умов для Вашого подальшого професійного та духовного зростання!

Серед іншого, бажаємо Вам наснаги, натхнення на нові звершення та незламної віри у майбутнє, у якому Ваші зусилля та успіхи неодмінно втіляться в суцільному благополуччі, а також безпосередньо допоможуть багатьом людям!

З повагою,

Адміністрація Національного медичного університету імені О.О. Богомольця