АНОНС: 25-26 ТРАВНЯ 2016 Р. МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ З НАНОБІОТЕХНОЛОГІЙ

20.05.2016

Запрошуємо до участі у VІІ науково-практичній конференції з міжнародною участю «YouthNanoBioTech-2016. Молодіжний форум з нанобіотехнологій», що відбудеться 25-26 травня 2016 року в аудиторії №3 імені В.Ф. Войно-Ясенецького морфологічного корпусу Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

Конференція організована Товариством молодих вчених і спеціалістів, присвячена Дню науки в НМУ імені О.О. Богомольця та включена до «Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводяться у 2016 році» МОЗ України.

У програмі першого дня конференції передбачені доповіді, присвячені розвитку та впровадженню в медичну практику сучасних нано- та біотехнологій, представлення можливостей впровадження в економіку (комерціалізації) новітніх розробок для медичної сфери, також прозвучать лекції щодо сучасного стану медичної науки в Україні, перспективи її розвитку, стандартизації та відповідності світовим вимогам.

До програми другого дня конференції включено доповіді молодих вчених та студентів нашого Університету, інших вузів, науково-дослідних інститутів НАН та НАМН України. 

Урочисте відкриття конференції відбудеться о 11 год. 25 травня 2016 року в аудиторії №3 імені В.Ф. Войно-Ясенецького морфологічного корпусу,  пленарне засідання конференції – о 9 год. 26 травня 2016 року в аудиторії імені О. Корчака-Чепурківського санітарно-гігієнічного корпусу. 

Програма: /uploads/files/Programma_Nano2016-17_05_16.docx