АНОНС: МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ MIRCIM 2016

20.04.2016

6 травня 2016 року вперше на базі Національного медичного університету імені О.О.Богомольця відбудеться Міжнародна онлайн конференція з внутрішньої медицини MIRCIM 2016.

Участь в Конференції MIRCIM 2016 це нагода долучитися до світової медичної спільноти, прослухати курс лекцій фахівців з різних областей внутрішньої медицини, професорів провідних університетів світу з більш ніж 30 країн, серед яких США, Великобританія, Канада, Німеччина та Польща, країни Південної Америки, Азії та Австралія. MIRCIM 2016 є аналогом конференції, що проходитиме у Гарварді та є унікальною як за тематикою заявлених доповідей, так і за авторитетністю доповідачів.

Головна мета MIRCIM 2016 – зробити доступною презентацію найсучасніших, практичних та наукових знань, корисних в повсякденній практиці лікаря. Велика різноманітність тем робить MIRCIM 2016 однією з найцікавіших конференцій світу, котра сприяє поширенню сучасного досвіду роботи в сфері внутрішньої медицини.

Цього року MIRCIM 2016 буде проходити в одному з найстаріших університетів світу – в Яґеллонському університеті, м. Краків (Польща).
Завдяки плідній співпраці Національного медичного університету імені О.О. Богомольця та Окружної лікарської палати у Варшаві участь у конференції є безкоштовною.

Початок Конференції: 9:00
Місце проведення: аудиторія №3 морфологічного корпусу (Проспект Перемоги, 34)

Робоча мова конференції – англійська.
Відповідальна за організацію заходу: Марія Кузнецова, тел. 235-21-31

Попередня реєстрація обов’язкова та проводиться за посиланням: http://goo.gl/forms/IPcSbxMMzv

Детальну інформацію Ви можете знайти на офіційному сайті заходу http://empendium.mp.pl/mircim/ або в програмі конференції.

ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ MIRCIM 2016

Міжнародний відділ

Наукова-дослідна частина