АНОНС: VII НАУКОВО-ПРАКТИЧНА МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ “СКЛАДНІ ВИПАДКИ В ПЛАСТИЧНІЙ ХІРУРГІЇ”

21.09.2016

23-24 вересня 2016 року в готелі «Прем’єр-палац» (м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 5/7) буде проводитись VII Науково-практична міжнародна конференція “Складні випадки в пластичній хірургії”. Організатори заходу: Національний медичний університет імені О.О. Богомольця (кафедра хірургії №4), Асоціація хірургів м. Києва, Клуб пластичних хірургів, Всеукраїнська асоціація пластичних, реконструктивних та естетичних хірургів, Студентське наукове товариство імені О.А. Киселя.

Організатори підготували насичену науково-практичну програму для широкого кола фахівців в галузі пластичної та реконструктивної хірургії, серед спікерів конференції експерти з України, Італії, Швеції, Франції, Німеччини. Експерти світового рівня представлятимуть результати своїх досліджень про різноманітні напрямки пластичної та реконструктивної хірургії: реконструктивна мікрохірургія, пластика обличчя, ускладнення естетичної хірургії, онкологічні захворювання молочної залози, погляди на естетичну медицину з боку косметологів та хірургів.

Студентам НМУ імені О.О. Богомольця надається пільга – безкоштовна реєстрація за умови попередньої заявки, що приймалась студентським науковим гуртком кафедри хірургії №4. Також в програма конференції передбачена окрема секція для студентів: «Діалог студентів з хірургами», під час якої плануються дискусії про аспекти наукового та практичного становлення спеціаліста.
та починалась з ключової лекції або науково-практичного семінару. Також українськими або закордонними фахівцями виконані відеопрезентації оперативних втручань, демонстрація яких супроводжувалась дискусією з учасниками конференції.

ПРОГРАМА

Кафедра хірургії №4