БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ СТУДЕНТІВ В ЦЕНТРІ РЕАБІЛІТАЦІЇ “РОДИНА”

25.12.2016

25 грудня 2016 року студенти медичного факультету №3 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця провели третю благодійну акцію, ставши волонтерами свята для дітей, батьків, педагогів і психологів реабілітаційного центру «Родина» для дітей з особливими потребами.

Студенти підготували для діток виставу – мюзикл за мотивами казки Братів Грімм «Бременські музиканти». Вони вдало зіграли ролі героїв цієї історії, показавши як міцна дружба, любов до людей та жага до життя стають запорукою добра та злагоди між людьми.

Волонтери НМУ подарували дітям реабілітаційного центру «Родина» солодкі гостинці та медикаменти. Разом з дітьми грали на барабанах та гітарі, співали, спілкувалися з батьками.

Медичний факультет №3 співпрацює з центром вже майже рік і радіє тим змінам, які відбуваються з дітьми. Вони здобувають нові навички, запам’ятовують, знаходять нових друзів і завжди чекають гостей. Таке спілкування, є важливим для майбутніх лікарів-педіатрів, які вже з студентських років мають бажання і можливість спілкуватися із дітьми, в тому числі й з дітьми з особливими потребами.

Деканат медичного факультету №3