ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ

11.03.2014
11 березня 2014 року відбулося чергове засідання Вченої ради Університету, на якому були присутні завідувачі кафедр, керівники підрозділів та члени ректорату.
 На початку засідання відбулося вручення атестату про присвоєння вченого звання «професор» професору кафедри педіатрії №4 М.В. Хайтовичу та атестатів про присвоєння вченого звання «доцент»: доценту кафедри внутрішньої медицини №4 О.В. Долинній, доценту кафедри медичної та біологічної фізики В.М. Руднєвій та доценту кафедри медичної та біологічної фізики О.М. Чайці.
До порядку денного засідання Вченої ради було включено кадрові питання про присвоєння вченого звання «професор» в.о. завідувачу кафедри фармакогнозії та ботаніки В.М. Мінарченко та вченого звання «доцент» доценту кафедри організації та економіки фармації Л.О. Галі, доценту кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Ю.Л. Кучину та доценту кафедри урології О.Д. Нікітіну.
Радою також було розглянуто низку поточних справ, зокрема обговорювалися шляхи вдосконалення методики розрахунку інтегрованого рейтингового показника випускників НМУ імені О.О. Богомольця та врахування в його розрахунку інтегрованого іспиту КРОК1. Деканам факультетів було доручено якнайшвидше серед студентів-випускників провести обговорення питань про шляхи вдосконалення методики розрахунку та подати пропозиції до кінця робочого тижня проректору з науково-педагогічної роботи професору О.П. Яворовському.