ДЕРЖАВНИЙ РОЗПОДІЛ ВИПУСКНИКІВ НМУ 2017 РОКУ

24.11.2016

24 листопада 2016 року 732 випускники Національного медичного університету імені О.О. Богомольця 2017 року, які навчалися за державним замовленням отримали місця працевлаштування.

Випускники медичних факультетів №1, №2, №3, №4, ФПЛЗСУ, медико-психологічного та стоматологічного факультетів в присутності своїх наставників та вчителів, членів Комісії з працевлаштування, своїми підписами погоджувались з остаточним розподілом на місце роботи.

Державну Комісію з працевлаштування випускників очолила ректор НМУ, член-кореспондент НАМН України, професор Катерина Амосова. Ректор привітала випускників з важливим життєвим кроком – працевлаштуванням. «Дуже скоро у вас розпочнеться відповідальний період в житті. Пам’ятайте, що на Ваших перших робочих місцях вас чекають пацієнти, ви їм потрібні і ви це відчуєте. Будьте гідними своєї професії та звання лікаря».

У важливий для випускників день до Університету завітали гості: начальник відділу медичних та фармацевтичних кадрів Департаменту кадрового менеджменту, освіти та науки МОЗ України Катерина Петрова; начальник відділу медичного страхування, матеріального та кадрового забезпечення Департаменту охорони здоров’я Київської ОДА Роман Ісаєнко; начальник відділу учбових закладів, кадрів та мобілізаційної роботи Департаменту охорони здоров’я Донецької ОДА Алла Стельмашонок.

Студентів привітали проректори, декани, завідувачі кафедр НМУ імені О.О. Богомольця, почесні академіки НАМН України, члени Комісії з працевлаштування.

З вітальним словом до випускників 2017 року звернулася начальник відділу медичних та фармацевтичних кадрів Департаменту кадрового менеджменту, освіти та науки МОЗ України Катерина Петрова. Вона побажала студентам здоров’я та зауважила, що запорукою успішного лікування пацієнтів є також здоров’я лікаря.

Випускники НМУ 2017 року отримали направлення за напрямами лікувальна справа (533), педіатрія (155) медико-профілактична справа (17), медична психологія (5), фармація (2) та стоматологія (20). Наші студенти працюватимуть майже в усіх областях України та в провідних медичних закладах Києва, а 18 випускників НМУ отримали посади старших лаборантів на кафедрах нашого Університету.

Прес-центр