ДЕСЯТА МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА “ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ – 2018”

27.10.2018

23-25 жовтня 2018 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася Десята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та Восьма міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu».
Організатором виступила компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. В заході взяли участь більше 550 навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, регіональних органів управління освітою, асоціацій, видавництв, підприємств з 25 регіонів України, а також заклади освіти та освітні агенції Чехії, Словаччини, Польщі, Болгарії, США, Франції. Привітання учасникам, організаторам і гостям надіслали Голова Верховної ради України Андрій Парубій, Президент НАПН України, академік Василь Кремень, директор ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України Олег Спірін.
В урочистому відкритті взяли участь та привітали учасників і гостей виставки Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, заступник голови Комітету Верховної ради України з питань науки і освіти Іван Кириленко, перший заступник директора ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Юрій Завалевський, директор Компанії «Виставковий Світ» Світлана Рудько та виконавчий директор освітянських заходів Компанії «Виставковий Світ» Віталій Сокол.
Національний медичний університет імені О.О. Богомольця презентував відвідувачам напрями підготовки фахівців та перспективи професії медика. Учасники провели конференції, семінари, презентації, під час яких відбувся обмін досвідом між педагогами та науковцями різних держав, були запропоновані програми навчання в Україні та за кордоном, організовані майстер-класи, панельні дискусії та лотереї для відвідувачів.
За підсумками проведення Десятої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» Національний медичний університет імені О.О. Богомольця отримав золоту медаль у номінації «Інновації в науковій співпраці студентів і викладачів – важливий фактор забезпечення якості вищої освіти», нагороджений дипломом «За активну участь і презентацію інноваційних технологій навчання».

Відділ організаційно-педагогічної роботи та довузівської підготовки