ДЕВ’ЯТА МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА “ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ – 2017”

27.10.2017

24-26 жовтня 2017 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася Дев’ята Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та Шоста міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu».

Організатором виступила компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. Цього року в заході взяли участь більше 500 навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, регіональних органів управління освітою, асоціацій, видавництв, підприємств з 23 регіонів України, а також заклади освіти та освітні агенції іноземних держав. Привітання учасникам, організаторам і гостям надіслали Голова Верховної ради України Андрій Парубій, Президент НАПН України, академік Василь Кремень, в.о. директора ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України Юрій Завалевський.

В урочистому відкритті взяли участь та привітали учасників і гостей виставки Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, заступник голови Комітету Верховної ради України з питань науки і освіти Іван Кириленко, заступник директора ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Юрій Сафонов, директор Компанії «Виставковий Світ» Світлана Рудько та виконавчий директор освітянських заходів Компанії «Виставковий Світ» Віталій Сокол.

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця презентував відвідувачам напрями підготовки фахівців та перспективи професії медика. Учасники провели конференції, семінари, презентації, під час яких відбувся обмін досвідом між педагогами та науковцями різних держав, були запропоновані програми навчання в Україні та за кордоном, організовані майстер-класи, панельні дискусії та лотереї для відвідувачів.

За підсумками проведення Дев’ятої Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» Національний медичний університет імені О.О. Богомольця став Лауреатом конкурсу «Видатні науково-практичні досягнення в освіті» у номінації «Електронний освітній ресурс» за розробку та впровадження електронного каталогу наукової бібліотеки Університету, отримав золоту медаль у номінації «Інновації в діяльності вищого навчального закладу з інтернаціоналізації освіти та науки», нагороджений дипломом «За активну інноваційну діяльність у підвищенні якості навчально-виховного процесу».

Відділ організаційно-педагогічної роботи та довузівської підготовки