ДО УВАГИ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ ВМНЗ УКРАЇНИ ДОНЕЦЬКОЇ ТА ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ

21.08.2014
Відповідно до рішення Ректорату НМУ імені О.О.Богомольця (від 18.08.2014) Деканат по роботі з іноземними студентами проводить реєстрацію заяв і оформлення на навчання іноземних студентів з Донецької та Луганської областей.
Станом на сьогоднішній день з Донецької області подано 38 заяв, Луганської – 22 заяви. А саме: 27 – Нігерія, 12 – Ірак, 6 – Бангладеш, 3 – Німеччина, 2 – Азербайджан, 2 – Іран, 1 – Палестина, 1 – Йорданія, 1 – Гана, 1 – Намібія, 1- Мальдіви, 1 – Маврикій, 1 – Бахрейн, 1 – Узбекистан.
Кількість вільних місць на відповідних факультетах НМУ імені О.О.Богомольця достатня для забезпечення переводу цієї категорії студентів. Ці студенти отримують право на першочергове поселення в гуртожитки.
При виникненні потреби у збільшенні місць за факультетами і курсами, Університет проводитиме корегування ліцензійного обсягу за погодженням з Міністерством освіти і науки України та Міністерством охорони здоров’я України.
Стосовно переведення українських студентів із вишів Донецької та Луганської областей, Національний медичний університет звернувся до Міністерства охорони здоров’я України з пропозицією щодо шляхів вирішення цього питання та отримання відповідних роз’яснень (http://www.nmu.edu.ua/news-open.php?id_news=2203). Адміністрація університету чекає на відповідь та на оперативне вирішення цього питання.

Адміністрація Національного медичного університету імені О.О.Богомольця.