ДОПОВІДЬ СТУДЕНТКИ НМУ ВІДЗНАЧИЛИ НА МІЖНАРОДНОМУ КОНГРЕСІ (НІДЕРЛАНДИ)

21.07.2016

7-10 червня 2016 року у м.Гронінген (Нідерланди) відбувся 23-й Міжнародний студентський конгрес (біо)медичних наук (ISCOMS – International Stedent Congress of (bio)Medical Sciences), на якому Національний медичний університет О.О.Богомольця представляла студентка стоматологічного факультету Олеся Васильєва.

Постерна доповідь студентки НМУ «Comparison of the effectiveness of three irrigation methods in the treatment of periodontitis була високо оцінена науковим комітетом в секції «Стоматологія та ортопедія».  За результатами конгресу Олеся отримала грант на участь в програмі IRF («ISCOMS Research Fellowship»), яка тривала два тижні в одному з найкращих університетів Європи в м.Гронінген.

Студентська наукова робота виконувалась під керівництвом доцента кафедри терапевтичної стоматології Юлії Коленко та за підтримки в організації поїздки декана Стоматологічного факультету Наталії Біденко.

Слід зазначити, що Міжнародний студентський конгрес (біо)медичних наук щороку збирає близько 500 молодих науковців та студентів з більш ніж 50 країн світу і вважається одним із найпотужніших науково-практичних заходів для майбутніх медичних фахівців.

Прес-центр