ДРУГИЙ ТВОРЧИЙ ВЕЧІР СТУДЕНТІВ “ПОЕЗІЯ. МУЗИКА. НІЧ”

16.11.2016

15 листопада 2016 року студенти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця провели другий творчий вечір під назвою Poetry.Music.Night. («Поезія. Музика. Ніч»).

Проведення заходу було ініційоване профкомом студентів НМУ, а вперше творчий вечір для студентів відбувся минулого року.

Програма заходу – пісні, вірші, музичні мініатюри у виконанні талановитих студентів університету. Творчий вечір об’єднав близько сотні глядачів. Учасники декламували свої авторські вірші і твори відомих класиків, а також демонстрували віртуозну гру на музичних інструментах. Першою перед аудиторією виступила координатор «Poetry. Music. Night 2» Марічка Копоть. Після вітального слова вона зачитала свої вірші.

Творчість студентів багатогранна. Вірші лунали на філософську, медичну тематику, були і твори про кохання.
Після завершального виступу всі учасники «Poetry. Music. Night 2» мали змогу виграти цікаву книгу, сертифікат на кінну прогулянку чи на екскурсію на фабрику іграшок, безкоштовну фотосесію або ручку у вигляді кістки. Виграти один із призів вдалося не кожному, але абсолютно всі присутні отримали сертифікати на знижку 200 гривень в автошколу від Профкому студентів НМУ.

Проведення такого творчого заходу, як «Poetry. Music. Night» вже стало традицією для Профкому студентів НМУ та всього університету. Сподіваємося, наступного разу збереться ще більша аудиторія талановитих студентів НМУ.

Профком студентів