ДРУГА ЗМІНА В СОТ “МЕДИК”

12.07.2018

12 липня 2018 року розпочалась друга зміна в спортивно-оздоровчому таборі «Медик» Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Новий заїзд для відпочиваючих студентів та співробітників університету триватиме до 21 липня.

Напередодні, табір залишили відпочиваючі першого заїзду – 170 студентів та 68 співробітників університету За їхніми словами, протягом 10 днів відпочинку, кожного дня у таборі проводились цікаві заходи: перегляд кінофільмів, спортивні змагання (футбол, пляжний волейбол, теніс), а ввечері дискотеки. Відпочинок був різноманітним та корисним, а найголовніше – разом із друзями. Кульмінацією відпочинку для студентів першого заїзду стало свято Івана Купала. За українською традицією воно відзначається в ніч з 6 на 7 липня. Відпочиваючі водили хороводи навколо багаття та проводили різноманітні конкурси. Під час Купальського свята дівчата плели віночки та пускали їх на воду.

На відпочиваючих другого заїзду чекають не менш цікаві заходи. Адміністрація університету потурбувались про те, щоб відпочинок для студентів та співробітників в таборі «Медик» став комфортним та незабутнім. Нагадаємо, що третій рік поспіль завдяки зусиллям адміністрації університету усі студенти відпочивають безкоштовно.

 

Прес-центр