І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ДИСЦИПЛІНИ “ЗАГАЛЬНА ЕКОЛОГІЯ”

01.03.2018

На кафедрі гігієни та екології № 3 відбувся І етап всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія».На кафедрі гігієни та екології № 3 відбувся І етап всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія».

Олімпіаду відкрив завідувач кафедри, професор Сергій Гаркавий. Попри те, що ця дисципліна є лише частиною курсу «Гігієни та екології», студенти завжди виявляли високу зацікавленість до заходу та готовність випробувати свої знання. На кафедрі екологічну олімпіаду проводять починаючи з 2009 року, а у заліку кафедри наявні дипломи першого другого та третього ступенів, здобуті студентами-гуртківцями під час ІІ етапів олімпіади у Одесі та Полтаві. Розв’язуючи завдання студенти продемонстрували високий рівень знань, виконавши 80% -90% поставлених завдань. За підсумками олімпіади призові місця посіли:І місце – студент 5 групи IV медичного факультету 1 курсу Паша Юрій;ІІ місце – студентка 13 групи ІІІ медичного факультету 3 курсу Леонідова Альона;ІІІ місце   студент 3 групи ФПЛЗСУ, 3 курсу Гончаренко Вадим.Переможці будуть рекомендовані для участі у наступному етапі змагання.

ІІ етап Олімпіади відбудеться 18-20 квітня у м. Київ на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України. Бажаємо успіхів нашим переможцям!

Кафедра гігієни та екології №3