ФІНАЛЬНИЙ МАТЧ “M2 LEAGUE”

30.01.2018

21 січня відбувся фінальний матч першого чемпіонату медичного факультету №2 з міні-футболу “M2 League”. Переможцем змагань стала команда Cheers.

Метою проведення даного турніру була популяризація здорового відпочинку та забезпечення спортивного дозвілля для студентів. Загалом в чемпіонаті взяли участь 7 команд по 8 гравців кожна. Змагання проводилися за круговою системою, а це означає, що кожна команда зіграла зі всіма іншими по одному разу. Це безсумнівно мало позитивний вплив на побудову дружніх стосунків між студентами і подальший обмін досвідом, адже в змаганнях брали участь як студенти-першокурсники, так і студенти-випускники.

Чемпіонат виявився доволі результативним: в 21 матчі було забито 255 голів, а це в середньому 12 за гру. Матчі турніру проходили на відкритому полі і в спортивному залі та обслуговувалися спеціально запрошеним арбітром.Приємно відзначити, що на матчі чемпіонату приходили вболівальники аби підтримати свою команду або просто насолодитися футболом. Тому сподіваємося, що проведення такого роду змагань стане доброю традицією студентства медичного факультету №2.

Також спортивний відділ медичного факультету №2 висловлює окрему вдячність адміністрації університету та кафедрі фізичного виховання і здоров’я за допомогу в організації чемпіонату M2 League.

Деканат медичного факультету №2