ГРАНТИ НА ПІДТРИМКУ НАУКОВИХ ЗАХОДІВ

19.09.2016

У рамках проекту Inconet EaP оголошено конкурс на отримання грантів підтримки участі представників, зокрема з України, у наукових заходах: Енергетика, Здоров’я та Навколишнє середовище. Гранти надаються для участі у тренінг-семінарі “H2020 training back-to-back with Energy Networking4 Innovation Brokerage Event”, а також додаткові гранти на участь в інших Brokerage Event.

1. RCISD (Регіональний центр інформації і наукового розвитку) пропонує стажування «H2020 training back-to-back with Energy Networking4Innovation Brokerage Event» для 10-12 представників країн Східного Партнерства (EaP):
– Рекомендовано надати грант двом вченим (або принаймні одному) від кожної країни Східного Партнерства для участі у зазначеному заході;
– Проживання, проїзд, віза та вартість участі вчених покриті RCISD (бюджет виділений за програмою).
– Термін подачі заявки: до 20 жовтня 2016 р.
Додаткова інформація

2. Додаткові гранти для участі в інших наукових заходах для 15 учасників (1500 євро на кожного)
– Ми рекомендуємо ряд конкретних заходів для участі (guidelines_grant-scheme_bes), які можуть відвідати вчені, але можна вибрати інші можливі заходи;
– Термін подачі заявки: до 31 жовтня 2016 р.
– Найпізніша дата обраного заходу: до 30 листопада 2016 р.
– Місцеві партнери покриватимуть витрати своїх вчених. Будь ласка, зверніть увагу: немає конкретної суми для кожної країни Східного партнерства, тому кількість учасників (до 2-х) не є строгою; вона визначатиметься в залежності від результатів оцінки якості заявки. Таким чином, є шанс отримати грант для бажаної кількості учасників з різних країн СП.
Додаткова інформація

Міжнародний відділ