II ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ «ФІЗИЧНА РЕАБІЛІТАЦІЯ» ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ»

26.04.2018

19-20 квітня 2018 року у Вищому навчальному закладі Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2017-2018 навчального року «Фізична реабілітація» зі спеціальності «Здоров’я людини».

В олімпіаді взяли участь 56 студентів вищих навчальних закладів освіти медичного та фізкультурного профілів. Членами журі були доктори медичних наук та з фізичного виховання і спорту, провідні професори галузі фізична реабілітація та спортивна медицина.

Цього року завдання ІІ-го туру Олімпіади складалися з трьох частин: тестові завдання з оцінки теоретичного рівня знань студентів, домашнє завдання – відеоролик за темою «Мої перші кроки у фізичній реабілітації» та творчого ситуаційного завдання з фізичної реабілітації, яке полягало у призначенні та розробці комплексу з фізичної реабілітації певному хворому.

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця представляла студентка 4-го курсу, другого медичного факультету Мусулевська Валерія.

У напруженій боротьбі Валерія Мусулевська була нагороджена грамотою за краще виконання теоретичного завдання, а також відзначена за кращий відеоролик «Мої перші кроки у фізичній реабілітації», де студентка четвертого курсу розповіла про особливості реабілітації хворого після перенесеного ішемічного інсульту.

За результатами проведення ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади 2017-2018 навчального року «Фізична реабілітація» зі спеціальності «Здоров’я людини» студенти отримали сертифікати учасника Олімпіади.

Кафедра фізичної реабілітації та спортивної медицини