ІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «СОЦІАЛЬНА МЕДИЦИНА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я»

04.05.2018

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «соціальна медицина та організація охорони здоров’я» було проведено 12-13 квітня 2018 р. в Медичному інституті Сумського державного університету.

В змагальному процесі ІІ етапу ВСО взяв участь 31 представник  з майже усіх ВМНЗ України. Олімпіада проходила в три тури: творчий конкурс, в якому на вибір було запропоновано 3 актуальні теми охорони здоров’я, ситуаційна задача та тестування.

Усі студенти продемонстрували високій рівень знань з навчальної дисципліни. За підсумками ІІ етапу ВСО І місце посіла студентка Сумського державного університету Кравцова Яна; ІІ місце – студентка Національного медичного університету імені О.О. Богомольця Дубовик Віолетта; ІІІ місце розділили між собою представники Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського Боймструк Роман та ВДНЗ України «Українська медична стоматологічна академія» Сенько Ганна.

Вітаємо учасників та переможців!

Кафедра соіціальної медицини та громадського здоров’я