ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ВИПЛАТ СТИПЕНДІЙ

14.04.2016

Наразі НМУ імені О.О. Богомольця в числі перших серед вищих навчальних закладів у повному обсязі забезпечив виплату стипендій та соціальних виплат. 

Головний бухгалтер Національного медичного університету імені О.О. Богомольця Анжеліна Котлова поінформувала: «Не дивлячись на недостатнє фінансування МОЗ України за статтями «стипендія» і «продукти харчування» студентам-сиротам, керівництво Університету протягом 4 місяців поточного року вишукало додаткові кошти, щоб підтримувати своєчасність та повноту стипендій і соціальних виплат». 

Нагадаємо, що цього року Міністерство охорони здоров’я України недофінансувало НМУ імені О.О. Богомольця 35 млн 764 тис. грн. гарантованих державою виплат Університету. Університет неодноразово звертався до МОЗ України, але Міністерство повідомляє, що сьогодні немає можливості забезпечити усі видатки університету і, зокрема, на виплату стипендій. 

На жаль, дефіцит коштів на виплату стипендій залишається із зазначених вище причин. Адміністрація університету вишукує і приймає всі управлінські рішення для забезпечення соціального захисту і надалі відстоюватиме інтереси студентів.