ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ГРА “ЩО? ДЕ? КОЛИ? З ДЕРМАТОВЕНЕРОЛОГІЇ”

17.02.2017

16 лютого 2017 року у морфологічному корпусі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулася інтелектуальна гра серед студентів університету «Що? Де? Коли?» з дерматовенерології».

На заході були присутні: завідувач кафедри дерматології та венерології, Заслужений лікар України, професор Віктор Степаненко, викладачі та професори кафедри, інтерни та студенти університету.

Учасники факультетських команд у ході гри показали добрі знання з дисциплін дермотогологія та венерологія, а також кмітливість та інтелект. Організатори заходу підготували цікаві запитання, серед яких курйозні та складні, але з ними учасники команд успішно впорались.
Всі учасники боролися до останнього, однак у загальному підсумку було визначено кращих. Боротьба за призові місця розгорілася між командами-лідерами. За підрахунками лічильної комісії найбільшу кількість балів отримали та здобули перемогу команди:

1 місце – команда «Етильна група» (капітан (Олексій Шанько) )
2 місце – команда «Пипетка добра» (капітан (Альона Гусєва) )
3 місце – команда «Гіппократова борода» (капітан (Тарас Кравчук) )

Команда “Інтелектуальних Ігор” висловлює свою подяку співробітникам кафедри дерматології за авторські запитання до гри та подарунки переможцям.
Інформація про проведення наступних ігор за посиланням: http://vk.com/igames_nmu

Кафедра дерматології та венерології