ІНТЕРАКТИВНА ЛЕКЦІЯ РЕКТОРА КАТЕРИНИ АМОСОВОЇ ДЛЯ СТУДЕНТІВ 5 КУРСУ

05.02.2018

З початком весняного семестру в Університеті запроваджено новий формат читання лекцій з використанням інтерактивних технологій та тривалістю 45 хвилин.

5 лютого 2018 р. відбулася відкрита лекція ректора Катерини Амосової на тему: «Артеріальна гіпертензія» для студентів 5 курсу. Лекція була спрямована на практичне використання матеріалу із сучасними концепціями лікування. Новим у читанні сучасної лекції є встановлення зворотного зв’язку зі студентами з використанням пультів для бліц-опитування. Це надає миттєвий зворотний зв’язок від студента до викладача. За допомогою такої системи голосування, в ході лекції проводилося опитування студентів у вигляді тестів, що дозволило активно залучати студентів до самого лекційного процесу та можливість засвоєння інформації.

За словами студентів, новий формат лекцій підвищив інтерактивність лекції і доступність матеріалу, адже кожний пункт лекції був проілюстрований на прикладі тесту, де вони одразу отримували можливість застосувати нещодавно почуту інформацію на практиці і, відповідно, краще запам’ятати.

Наприкінці лекції студентам були роздані анкети-опитувальники для оцінки лекції. Отримані дані аналізують, що дає змогу зрозуміти, наскільки матеріал доступний та цікавий студентам.

Прес-центр