КОЛЕГИ З ВЕЛИКОБРИТАНІЇ ПОДІЛИЛИСЯ ДОСВІДОМ У СФЕРІ МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА

06.10.2016

  27-28 вересня 2016 р. за ініціативи та організації Британської Ради в Україні відбувся тренінг за програмою «Міжнародний відділ університету: кращі практики» для керівників та співробітників міжнародних відділів українських університетів.
Програма проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України і спрямована на професійний розвиток/підвищення компетентності співробітників відділів міжнародних зв’язків українських університетів.
Програма складається з двох модулів (кожен тривалістю два дні), які будуть проведені в чотирьох містах – Київ, Харків, Одеса, Львів.
У вересні відбувся тренінг за першим модулем. З-поміж 100 претендентів на участь у київському тренінгу лише 30-м керівникам міжнародних департаментів пощастило стати учасниками цього заходу. Від національного медичного університету імені О.О. Богомольця в програмі бере участь начальник відділу міжнародних зв’язків, к. філол.н. Ганна Малунова.
Британські експерти з університетів Уоріка (Warwick University) та Ковентрі (Coventry University) поділилися з учасниками кращим досвідом для ефективнішої міжнародної співпраці університетів, розповіли, як створити власний бренд та маркетингові стратегії, залучити фінансування тощо.

Відділ міжнародних зв’язків