КОМАНДИ НМУ НА СПОРТИВНИХ ІГРАХ З БСКЕТБОЛУ, ВОЛЕЙБОЛУ, ФУТБОЛУ ТА НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

02.10.2017

23-24 вересня 2017 року проходили перші спортивні ігри фармацевтичних компаній м. Києва у яких взяли участь збірні команди НМУ з баскетболу, волейболу, футболу та настільного тенісу.

Переможцями та призерами змагань стали баскетболісти університету в складі: Гусев Вадим, Черній Данило, лікар-стоматолог Засуха Олексій. В змаганнях брала участь жіноча збірна команда НМУ з баскетболу в складі: член збірної команди України Забарна Катерина, Селюк Ірина, Пшенична Анастасія, Хьюз Саманта. Перемогою закінчився виступ наших тенісистів. Участь брали дві команди та 4 учасника в особистих змаганнях.

Переможцем стала перша команда НМУ в складі: Кожокарь Ольги та студента іноземця І курсу Алі Апреда Кханін. Другою була друга команда у складі: Городецький Олександр та Хоцянівська Вікторія. Також у змаганнях брали участь Соловей Микола, Федоренко Владислав та Крутий Ігор. Значну кількість залікових очок для перемоги внесла збірна команда профспілки студентів з футболу в складі: Форманюк Дмитро, Бойко Андрій, Федченко Олег, Мошкун Іван, Серебрянніков Тарас, Кучинський Ілля, Оркін Денис.

Збірна команда НМУ з волейболу виступила у складі: Задорожний Юрій, Хоменко Вадим, Тюрдьо Іван, Харченко Вероніка, Філіпчук Юрій, Шилейко Ігор, Кулинич Єлізавета. На закритті змагань спортивну делегацію університету нагородили кубками, грамотами і медалями та перехідним «Кубком Виклику». Це був вдалий виступ наших команд які в комплексному заліку зайняли І місце і вибороли перехідний «Кубок Виклику».

Кафедра фізичного виховання і здоров’я