КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ ЗАТВЕРДИЛА ГОЛІВ ОРГАНІВ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

23.11.2016

22 листопада 2016 року в конференц-залі фізико-хімічного корпусу Національного медичного університету О.О. Богомольця відбулася Конференція студентів з нагоди представлення новообраних голови Студентського Парламенту та голів Студентських Рад факультетів.

Конференцію було скликано відповідно до Положення, що передбачало участь у ній представника з кожної групи, старост курсів, потоків, голів студентських рад факультетів та гуртожитків. На Конференції було зареєстровано 453 делегати. Головування відбувалось під керівництвом новообраного голови Студентської ради Медичного факультету №3 Олександра Давиденко.

В Конференції студентства взяли участь: перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Ярослав Цехмістер; проректор з науково-педагогічної роботи Олена Стеченко, а також декани факультетів.

Захід став підсумком виборчої кампанії. Перед присутніми виступила голова Тимчасової виборчої комісії Єлизавета Полякова. Студентка розповіла про хід виборів та роботу виборчої комісії на дільницях, а також оголосила результати виборів голови Студентського Парламенту і голів Студентських Рад факультетів. Головою Студентського Парламенту було обрано студента 5 курсу Медичного факультету № 2, головного редактора журналу «Йод» Костянтина Ковалішина. А головами Студентських Рад факультетів обрано: Марію Захарченко (Медичний факультет №1), В’ячеслава Коваленко (Медичний факультет №2), Олександра Давиденко (Медичний факультет №3), Анну Петросян (Медичний факультет №4), Сергія Суровцева (Стоматологічний факультет), Карину Зіскінд (Фармацевтичний факультет), Романа Параскевова (ФПЛЗСУ) Катерину Ткаченко (Медико-психологічний факультет).

Переможців привітав перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Ярослав Цехмістер та учасники Конференції. Професор Ярослав Цехмістер також передав вітання від ректора університету, професора Катерини Амосової та побажав новообраним представникам студентського самоврядування плідної і результативної роботи, а також нагородив сертифікатами членів Тимчасової виборчої комісії, які працювали під час виборчого процесу. Усім новообраним головам студентських рад факультетів та голові Студентського парламенту голова ТВК Єлизавета Полякова вручила посвідчення.

На завершення Конференції були затверджені делегати до Вченої ради НМУ та Конференції трудового колективу. І наостанок, присутні заслухали доповідь Голови Студентського парламенту Костянтина Ковалішина щодо звернення до Вченої ради для заснування іменних стипендій: імені професора Кульчицького К.І., професора Земскова В.С., професора Сідельнікова В.М., академіка Спіженка Ю.П., академіка Книшова Г.В.

Новообраних голову Студентського Парламенту і голів студентських рад факультетів вітаємо з перемогою.

Прес-центр