КОНФЕРЕНЦІЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ БОРОТЬБИ З РАКОМ ГРУДНОЇ ЗАЛОЗИ

31.10.2016

20 жовтня 2016 року в Національному інституті раку відбулася конференція з нагоди Всеукраїнського дня боротьби з раком грудної залози.

Організаторами конференції були кафедра онкології Національного медичного університету імені О.О. Богомольця та Національний інститут раку.

В рамках конференції прозвучали цікаві лекції від найкращих спеціалістів галузі. Були заслухані доповіді з онкохірургії грудної залози, хіміотерапії, гормонотерапії, променевої терапії, імунотерапії раку грудної залози, реконструктивної хірургії, фізичної та психологічної реабілітації, а також діагностики та фундаментальних дисциплін.

Велику увагу учасники приділили сприянню підвищення рівня обізнаності населення про рак грудної залози, а також підвищенню кваліфікації спеціалістів, а також наголосили на важливості мультидисциплінарного підходу у лікуванні хворих на рак грудної залози.

У конференції взяли участь понад 200 учасників з Києва, Чернівців, Львова, Івано-Франківська, Вінниці, Житомира, Дніпра, Сум.

Відкриття конференції розпочалося виступом директора Національного інституту раку Олени Колеснік. Гості наукового заходу прослухали доповіді
«Рак грудної залози: проблеми і перспективи» (І.І. Смоланка), «Онкохірургія грудної залози (Відеопрезентація)» (О.І. Сидорчук, І.М. Мотузюк), «Роль променевої терапії в комплексному лікуванні хворих на рак грудної залози» (Т.В. Скоморохова), «Особливості фізичної реабілітації після оперативного лікування раку молочної залози» (М.О. Овдій), «Рак грудної залози у чоловіків» (В.В. Пацко).

Організатори дякують учасникам та доповідачам за участь у конференції, цікаві доповіді та професіоналізм.

Кафедра онкології