КОНФЕРЕНЦІЯ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ НАУКОВИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ З ГІГІЄНИ

19.05.2017

17 травня 2017 року на кафедрі комунальної гігієни та екології людини з секцією гігієни дітей та підлітків (гігієни та екології №3) відбулася науково-практична конференція за підсумками науково-дослідної роботи студентів з дисципліни «Гігієна та екологія».

В конференції взяли участь 10 студентів 3 курсу  медичного факультету № 3 та ФПЛЗСУ. Доповіді були присвячені актуальним питанням гігієни харчування, гігієни праці лікарів, гігієни води та водопостачання, військової гігієни. Конференцію відкрив завідувач кафедри проф. С.І. Гаркавий, який привітав учасників з цією важливою подією в їх студентському житті. Конференція  пройшла в теплій, дружній атмосфері.

За підсумками конференції 1 місце зайняла студентка Галіч Вікторія-Світлана, медичний факультет № 3, з доповіддю «Специфіка харчового забезпечення мілітаризованих підрозділів країн світу». 2 місце посіла Хомич Ірина,  медичний факультет № 3 («Втома і перевтома лікарів. Основні закономірності виникнення та заходи профілактики»). 3 місце розділили: Зибєлєва Людмила, група № 3 медичний факультет № 3 («Структура та організація системи санітарно-гігієнічного контролю водопостачання на борту літака цивільної авіації»), Григорчук Оксана, група № 13 медичний факультет № 3 («Раціональне харчування та його роль в профілактиці серцево-судинних захворювань») та Юрченко Яна, група № 2 медичний факультет № 3 («Гігієна праці лікарів-анестезіологів»).

Переможці та учасники були нагороджені пам’ятними подарунками.

Кафедра гігієни та екології №3