«КРОК-2» –ДЕНЬ ДРУГИЙ

25.05.2018

25 травня в НМУ студенти медичних факультетів 1 –4 та ФПЛЗСУ складали ліцензійний інтегрований іспит «Крок-2». Це вже друга найбільш масова хвиля звіту студентів про набуті знання впродовж всього навчання в Університеті. Тестовий екзамен «Крок-2» є складовою частиною державної атестації випускників і вимірює показники якості фахової підготовки майбутніх медиків Центром тестування МОЗ України.

В Університеті здійснювалася системна підготовка до «Крок-2», в тому числі проводилися фахові консультації, а сьогодні згідно наказу, в кожній аудиторії, де проходить іспит, були присутні заступники деканів та представники студентського самоврядування. Їх завдання – подбати про чітку організацію цієї важливої події та морально підтримати майбутніх медиків, оскільки студентам необхідно було з своєї пам’яті підняти цілий пласт знань, набутих протягом 6 років, щоб обрати правильну відповідь у формі письмового тестування.

Перед початком іспиту ми почули різні думки студентів щодо проведення цього важливого заходу. Але  наших співрозмовників об’єднувало розуміння того, що всі студенти під час екзамену знаходяться в рівних умовах і для того, щоб успішно пройти тестування, потрібно готуватися протягом всіх років навчання у ВУЗі.

редакція газети «Медичні кадри»