КУЛЬТУРНИЙ ЗАХІД “ТАЄМНИЧИЙ СВІТ ІНДІЇ”

11.12.2017

Завдяки плідній співпраці Національного медичного університету імені О.О. Богомольця та Посольства Республіки Індія в Україні 8 грудня 2017 р. в НМУ було проведено День індійської культури «Таємничий світ Індії». Метою заходу було сприяння створенню мультикультурного середовища та популяризації культури Індії, багато громадян якої наразі є студентами нашого Університету.

Свято відвідали Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія Пан Манодж Кумар Бхарті, Заступник Голови Місії Пан Г.Р. Мейна та Другий Секретар Посольства Республіки Індія в Україні пан Б.С. Бішт.

Окрім індійських народних та класичних танців, разом з іншими колективами виступив Міжнародний культурний центр «Медик», представивши танцювальні та вокальні номери української народної творчості, чим вразив індійських студентів та представників дипломатичного корпусу. Двоє студентів з Індії також представили свій талант, проспівавши популярні пісні Боллівуду на хінді. Пан Посол подякував Ректору НМУ професору Катерині Амосовій та адміністрації Університету за організацію заходу і сприяння створенню комфортних умов для навчання студентів з Індії та їх асиміляції до багатонаціональної університетської родини.

Відділ міжнародних зв’язків