ЛЕКЦІЯ-ТРЕНІНГ ДЛЯ СТУДЕНТІВ – ЧЛЕНІВ СНТ ІМЕНІ О.А. КИСЕЛЯ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ В УНІВЕРСИТЕТСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ

07.11.2017

31 жовтня 2017 року в рамках реалізації програми розвитку англомовної студентської науки в НМУ імені О.О. Богомольця в університетській бібліотеці була проведена лекція-тренінг для українських та іноземних студентів – членів СНТ імені О.А. Киселя англійською мовою.

Протягом заходу була розглянута історія створення та сучасного розвитку бібліотеки, її можливості щодо надання інформаційних послуг англомовним студентам та молодим вченим університету. Детально була надана інформація про книжковий фонд, який наразі нараховує більше ніж 711000 копій підручників та журналів, серед яких – 15518 іноземною мовою.

Під час цього заходу була представлена  вичерпна інформація про структуру бібліотеки та унікальні можливості її користувачів: наявність вільного доступу до періодики та підручників American Society for Microbiology, електронних порталів закордонних та провідних бібліотек України (Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського, Національна Наукова Медична Бібліотека України), а також до електронного каталогу бібліотеки.

Лекція-тренінг є частиною співпраці університетської бібліотеки та Ради СНТ імені О.А. Киселя. Майже всі Всеукраїнські науково-практичні конференції, конкурси-захисти,  олімпіади  для студентів та молодих вчених університету проводяться разом із бібліотекою НМУ імені О.О. Богомольця.

 

Рада СНТ імені О.А. Киселя

Відділ наукової роботи студентів НДЧ