ЛЕКЦІЯ З ПРАВИЛ ОФОРМЛЕННЯ НАУКОВИХ СТАТЕЙ “ВИЗНАЧЕННЯ ДИЗАЙНУ ДОСЛІДЖЕННЯ”

31.01.2017

25 січня 2017 року в лекційній аудиторії фармацевтичного корпусу НМУ імені О.О. Богомольця відбулася чергова лекція циклу безперервної наукової освіти студентів та аспірантів університету з розділу «Правила оформлення наукових статей до публікації в Україні та в журналах, індексованих в Thomson Reuters, Scopus» за темою: «Визначення дизайну дослідження». Лектором став начальник науково-дослідної частини НМУ імені О.О. Богомольця Андрій Дінець, PhD.

Протягом свого виступу Андрій Володимирович пояснив класифікацію різних типів наукових робіт, визначив особливості описових та аналітичних досліджень та виділив основні типи, які найбільш характерні для медичної науки. Потім лектор детально зупинився на понятті дизайну дослідження, важливості визначення гіпотези та кінцевої мети, а також методів, за допомогою, яких автори досягають поставлених на початку цілей.

Після завершення лекції розпочалася дискусія з аудиторією, під час якої Андрій Володимирович надав фахові відповіді на всі запитання слухачів.

Наступна лекція із розділу «Правила оформлення наукових статей до публікації в Україні та в журналах, індексованих в Thomson Reuters, Scopus» відбудеться 22 лютого 2017 року в лекційній аудиторії фармацевтичного корпусу. Запрошуються всі бажаючі!

Науково-дослідна частина