МАЙСТЕР-КЛАС З ОСНОВ ЕХОКАРДІОГРАФІЇ

15.02.2018

14 лютого 2018 року в рамках ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, інтернів та молодих науковців “Цікаві випадки у клінічній медицині” на кафедрі внутрішньої медицини №2 доцент Андрій Безродний провів майстер-клас з основ ехокардіографії. В майстер-класі взяли участь гості з Харкова, Дніпра, Запоріжжя.

Доцент Безродний розпочав з короткої лекції з основними позиціями та параметрами, які вимірюються, а далі продемонстрував все це на одному із студентів.
У кожного з учасників була можливість самостійно, після пояснень, спробувати вивести усі позиції та провести необхідні виміри. За необхідності Андрій Борисович особисто допомагав правильно виставити датчик. Саме вивчення таких практичних навичок, які життєво необхідні в практиці лікаря, є важливою частиною освіти, адже, як наголошує ректор Катерина Амосова: “Кінцевою метою навчання є не складання екзаменів, а набуття професійних компетенцій, які кожного дня будуть допомагати рятувати життя!”
Студенти дякують завідувачу кафедри Галині Мостбауер та керівнику гуртка, доценту Ігорю Прудкому за організацію майстер-класу.

Кафедра внутрішньої медицини №2