МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З МЕДИЧНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ ВРОЦЛАВА

06.04.2017

4 квітня 2017 року був підписаний Меморандум про співпрацю між Національним медичним університетом імені О.О. Богомольця та Медичним університетом Вроцлава (Республіка Польща).

Медичний університет Вроцлава представляли проректор з розвитку навчання, професор Яцек Шепетовскі, декан медичного факультету, професор Малгожата Собещаньска та начальник відділу міжнародних зв’язків Каміл Махера. З боку НМУ на зустрічі були присутні ректор Національного медичного університету імені О.О. Богомольця професор Катерина Амосова, проректор з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи, професор Олеся Линовицька, начальник відділу міжнародних зв’язків Ганна Малунова та координатор Центру польсько-української наукової та культурної співпраці Марія Кузнецова.

Під час зустрічі був обговорений ряд питань стосовно систем освіти Польщі та України, проведення спільних навчальних практик між студентами НМУ та Медичного університету Вроцлава, організації стажувань для студентів та співробітників.

Підписаний Меморандум спрямований на посилення співробітництва в сфері студентських обмінів, організації стажувань для студентів та співробітників університету.

Вроцлавський медичний університет є одним із найвідоміших державних медичних вищих навчальних закладів Польщі. ВМУ був заснований у 1950 році – з того часу його випускниками стали більше 16 тисяч лікарів і майже 5 тисяч стоматологів. Наразі університет складається з 5 факультетів: медичного, стоматологічного, фармацевтичного, суспільного здоров’я та підвищення кваліфікації. Загальна кількість відділень клінік університету складає 164, заняття проводять 1093 викладачі.

Відділ міжнародних зв’язків