НА ФАРМАЦЕВТИЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ ВІДБУЛИСЯ ВИРОБНИЧІ ЗБОРИ ЗІ СТУДЕНТАМИ ВИПУСКНИХ КУРСІВ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

19.01.2018

12 січня 2018 року в лекційній аудиторії фармацевтичного корпусу Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулися виробничі збори за участю Голови Державної екзаменаційної комісії та завідувачів випускаючих кафедр факультету зі студентами випускних курсів фармацевтичного факультету заочної форми навчання 2017/2018 н.р.

Відповідно до Наказу Міністерства охорони здоров’я України № 08.1-30/33394 від 15.12.2017 року Головою екзаменаційної комісії фармацевтичного факультету (денна та заочна (1 та 2 потоки) форми навчання) за спеціальністю «Фармація» у 2018 році призначено завідувача кафедри фармацевтичної, біологічної та токсикологічної хімії, доктора медичних наук, професора Ірину Володимирівну Ніженковську.

Під час виробничих зборів Голова ДЕК проінформувала студентів про умови допуску та розклад проведення Державних випускних іспитів, склад ДЕК І та ІІ-го потоків (Членів ДЕК та екзаменаторів).

Завідуючі випускаючих кафедр фармацевтичного факультету: фармацевтичної, біологічної та токсикологічної хімії; фармакогнозії та ботаніки; аптечної та промислової технології ліків; організації та економіки фармації; клінічної фармакології та клінічної фармації надали інформацію про переліки теоретичних питань та практичних навичок з дисциплін, on-line ресурси матеріалів для підготовки до екзаменів, регламенти кожного з іспитів та критерії оцінки знань, вмінь і навичок випускників.

Деканат фармацевтичного факультету бажає студентам випускних курсів заочної форми навчання успіхів, наснаги, плідної роботи, гарних результатів та високих досягнень.

 

Деканат фармацевтичного факультету