НА ФАРМАЦЕВТИЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ ВІДБУВСЯ ДЕРЖАВНИЙ ІСПИТ

08.02.2017

З 23 по 27 січня 2017 року на фармацевтичному факультеті НМУ студенти складали другий практично-орієнтований державний іспит з фармацевтичної хімії для студентів заочної форми навчання, які розпочали звіт своїх знань, набутих протягом усіх років навчання. Заздалегідь, випускники ознайомилися з переліком теоретичних питань та практичних завдань, які виносяться на іспит і були забезпечені навчально-методичною літературою.

Цьогоріч екзаменаційну комісію очолила завідувач кафедри фармацевтичної, біологічної та токсикологічної хімії, професор Ірина Ніженковська. Відповідно до вимог, державний іспит складається із теоретичних питань, а також практичних завдань, коли студент в лабораторії повинен виконати практичну роботу та описати умови проведення і результат хімічної реакції.

Нагадаємо, з 30 січня по 3 лютого випускники складали іспит з дисципліни «Технологія лікарських засобів», який включає в себе загальнотеоретичні питання основ аптечної та промислової технології ліків і практичні завдання. Завдання в білетах передбачають приготування різноманітних лікарських форм та оформлення їх до відпуску.

Деканат фармацевтичного факультету