НАГОРОДЖЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ ГРАНТОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ СТУДЕНТІВ 2016

08.06.2016

7 червня 2016 року в конференц-залі адміністративного корпусу Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулося оголошення результатів та нагородження переможців Грантової конференції студентів 2016.

Участь в заході взяли проректор з наукової роботи, професор Тетяна Черенько, в.о. начальника науково-дослідної частини Андрій Дінець, представники Товариства молодих вчених та спеціалістів НМУ імені О.О. Богомольця, члени СНТ імені О.А. Киселя та призери минулорічної конференції.

З вітальним словом до присутніх звернулася професор Тетяна Черенько. «Грантова конференція студентів має виховне та просвітницьке значення. Хочу відзначити, що якість поданих проектів, змістовні доповіді, чітка структура презентацій студентів цього року підвищились», – наголосила Тетяна Черенько. Проректор закликала студентів університету брати участь у ІІІ Грантовій конференції, яка відбудеться 2017 року та прагнути до створення грантових проектів.

За рішенням журі, цьогорічними переможцями Грантової конференції студентів стали студент 4 курсу медичного факультету №3 Максим Друзенко з проектом «Особливості впливу біоплівкоутворення на активність та хронізацію пієлонефриту у дітей та можливості корекції» та студентка 5 курсу медичного факультету №2 Леся Турук з роботою «Визначення ефективності регенерації периферичного нерву після електричного зварювання епіневрію в експерименті на основі динаміки ЕНМГ показників». Гранти надали на виконання наукових досліджень.

Переможці вдячні адміністрації Університету за можливість втілити в життя свої наукові роботи.

Прес-центр

 

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця