НАЙБІЛЬШЕ ВСТУПНИКІВ – ПЕРЕМОЖЦІВ ОЛІМПІАД ТА З БАЛОМ 200 ЗНО – В НМУ

07.08.2018

«До НМУ вступають найкращі»- саме такий відгук найчастіше залишають наші абітурієнти та вступники. Вступна кампанія 2018 року стала яскравим підтвердженням даних слів: до НМУ зараховано 18 осіб із конкурсним балом 200, ще 11 осіб мають по 200 балів з одного предмету ЗНО, 2 осіб мають 2 200-бальні сертифікати ЗНО.

 

Спеціальність «Медицина»

Шваб Максим Ігорович,
конкурсний бал – 200,  м. Овруч. Переможець ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту робіт.З самого дитинства я хотів присвятити своє життя здоров’ю людей, тобто стати лiкарем, тому що життя — це найбільше диво й найдорожчий скарб, котрий треба оберігати.. Помилку математика, продавця, кравця виправити можна, але необережність лікаря — ніколи. Тому після закінчення школи (я навчався в Овруцькій загальноосвітній школі I-III ступенів №4) і успішного складання ЗНО, без вагань подав заяву до Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Чому саме НМУ? Я обрав НМУ імені О.О. Богомольця, тому що це найкращий ВНЗ України, який щорічно випускає лікарів, котрі знають свою справу та вміло користуються знаннями та навичками, отриманими в рідному університеті.
Шекула Анастасія Анатоліївна,
конкурсний бал – 200, м.Бахмач, Чернігівська область.У моїй сім’ї тільки педагоги, тому я дещо здивувала рідних вибором професії. Мрію стати медиком ще з сьомого класу, коли в школі почалися природничі науки, саме тоді зрозуміла, що це близьке душі, а НМУ марила більше двох років. Вибрала саме цю спеціальність тому що хочеться бути корисним суспільству, змінити щось на краще. Багато хто говорить : “Куди ти пішла? Там же надзвичайно важко. Навіщо тобі це?” Проте ти розумієш, що ці люди просто не знають: коли маєш мрію всього життя, то готовий перенести всі випробування й довести, що чогось вартий.
Нємцева Маріанна Олександрівна,
конкурсний бал 200, м. ХарківБіологією я захоплююся давно, мені завжди було дуже цікаво дізнаватися про складні механізми процесів, що відбуваються в організмі людини. Я багато читала про працю лікарів, про те, як це складно і відповідально, тому довго вагалася, чи зможу стати дійсно гідним лікарем – професійним та самовідданим. Проте, коли я потрапила до НМУ, мене швидко захопила атмосфера, що панує у цьому університеті й надихає на плідну наукову працю. Наука для мене є пріоритетом на подальше життя, тому хочу з їі допомогою долучитися до лікування багатьох захворювань, які спіткають людство вже багато років. І цього я можу досягти саме навчаючись в НМУ.
Груша Анастасія Григорівна,
конкурсний бал 200, м. Біла ЦеркваБрала активну участь в олімпіадах та конкурсах, нагороджена дипломами І-ІІІ ступенів за перемоги в І-ІV етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад. З дитинства цікавлюсь медициною, улюблені предмети – біологія та хімія. Прагну постійно збагачуватись новими знаннями, що входять у коло моїх інтересів.Медицина – благородна справа, тому я вирішила стати лікарем, щоб рятувати життя людей та перетворити український народ на найздоровішу націю у світі. У моїй родині професія лікаря вже стала традицією: моя мама працює лікарем-педіатром, а дідусь багато років рятував людські життя, працюючи хірургом. Я сподіваюся гідно продовжити династію лікарів. Щоб стати кваліфікованим медичним працівником, насамперед необхідно отримати високоякісну освіту. Саме тому я обрала для навчання НМУ імені О.О. Богомольця – найкращий медичний вищий навчальний заклад України, адже впевнена, що саме цей університет допоможе втілити в реальність мою мрію – стати лікарем, представником найблагороднішої професії у світі.
Катруха Аліна Олегівна,
конкурсний бал: 200, м. Бобровиця, Бобровицький район, Чернігівська область.Навчалася в Бобровицькій гімназії.
Вирішила обрати спеціальність “Медицина”, бо ще з 9 класу мріяла стати лікарем.
Вирішила вступити в НМУ імені О.О. Богомольця тому що вірю, що саме цей виш зможе допомогти мені стати справжнім спеціалістом.
Могільницький Андрій Олександрович,
конкурсний бал 200, м. КиївЩе з дитинства мріяв стати лікарем, і от нарешті збулось!У сім‘ї батько та інші родичі також обрали цю професію, але мене ніхто не змушував наслідувати їх, це моє і тільки моє рішення. За ЗНО отримав такі бали: українська – 189, біологія – 196, хімія – 198. Але, так як маю додаткові бали за перемогу на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт, то середній бал вийшов 200, цих балів було достатньо, щоб вступити на бюджет у будь-який медичний ВНЗ, але обрав саме НМУ, а НМУ обрав мене. Сподіваюсь, що ці 6 років пролетять непомітно у цьому чудовому університеті
Підгорний В’ячеслав Ігорович,
конкурсний бал 200, м. Кривий РігНавчався в Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів  130.  Я обрав спеціальність Медицина, бо хочу допомагати людям, бути корисним державі. Вважаю, що професія лікаря є найблагороднішою та найзатребуванішою у сучасному світі. Проте для того, щоб відповідати даному статусу необхідно мати ґрунтовні знання. Саме такі, на мою думку, і і надає НМУ, найкращи1 серед медичних університетів, завдяки чому із стін Університету виходять найкращі спеціалісти.

 

Спеціальність «Стоматологія»

Кулик Анастасія Анатоліївна,
конкурсний бал 198,084, селище Новогригорівка Херсонської області.Із золотою медаллю закінчила Новогригорівську загальноосвітню школу. У майбутньому бачу себе лікарем-стоматологом. Професія приваблює мене ще з дитячих років. Ідея щирої допомоги тим, хто цього потребує, неабияк надихає. Мрію стати майстром своєї справи й дарувати людям чудові посмішки. Саме тому при вступі я віддала перевагу НМУ імені О.О. Богомольця. Адже цей вищий навчальний заклад є загальновизнаним не лише на державному, а й на міжнародному рівні.
Сподіваюсь, що моє бажання обов’язково здійсниться.
Чмуневич Ірина Миколаївна,
конкурсний бал 200, м.ЖитомирЗакінчила комунальний заклад “Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей”. Обрала стоматологію, тому що з дитинства мріяла працювати в області медицини, і тим самим допомагати людям. Проте тільки в одинадцятому класі зрозуміла, що хочу бути саме стоматологом і дарувати людям гарні посмішки. Обрала НМУ імені О.О. Богомольця, тому що вважаю його найкращим медичним університетом України, який готує висококваліфікованих спеціалістів та забезпечує стажування за кордоном.
Карпенко Дмитро Євгенович,
конкурсний бал 200, м.Корюківка Чернігівської областіЯ обрав НМУ імені  О.О. Богомольця спеціальність «Стоматологія» саме тому, що це найкращий медичний ВНЗ в Україні. Завжди багато чув багато позитивних відгуків. Випускники цього університету стають справжніми майстрами своєї справи. Для мене Національний медичний університет означає якісне навчання і широкі перспективи в майбутньому.З нетерпінням чекаю навчання в вашому університеті, радий, що НМУ – стане моєю Alma Mater!
Парафейнікова Олександра Русланівна,
м. КиївЗакінчила спеціалізовану школу 135 м. Києва. З 10 років почала захоплюватися біологією. Пізніше брала участь у різноманітних олімпіадах з цього предмету. Завжди хотіла пов’язати своє майбутнє з медициною.  Коли виникло питання вибору подальшого шляху після отримання атестату , зупинилася на НМУ імені О.О. Богомольця, тому що це один з найкращих навчальних закладів України , і тут можна отримати дійсно ґрунтовні знання в тій галузі, що мене цікавить. Сподіваюсь,  мої старання і наполегливість разом з допомогою педагогів цього університету допоможуть мені здобути професію моєї мрії.
Бакуменко Кристина Олександрівна,
конкурсний бал 200, м. Харків,  призер ІV етапу Всеукраїнської олімпіади з біології (ІІІ місце).Обрала спеціальність Стоматологія, бо інтуїтивно відчуваю- це вибір мого життя, який дасть мені змогу найкраще реалізувати себе та максимально допомогти людям. Переконана, що НМУ імені О.О. Богомольця допоможе мені стати висококваліфікованим фахівцем.

 

Конкурсний бал 200

Спеціальність Кількість осіб
МЕДИЦИНА 14
ПЕДІАТРІЯ 0
СТОМАТОЛОГІЯ 4
МЕДИЧНА ПСИХОЛОГІЯ 0
Всього 18

 

200 балів по предметам ЗНО

Біологія Українська мова та література Хімія Математика
МЕДИЦИНА 4 1 6 0
ІНШІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 0 0 0 0