НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ РЕПРОДУКТИВНОГО ЗДОРОВ’Я МОЛОДІ»

25.10.2017

23 жовтня 2017 року відбулася ІV науково-практична конференція «Актуальні питання репродуктивного здоров’я молоді» за участі колег з України та Білорусі. Організатором конференції виступила кафедра акушерства і гінекології №2 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. До програми наукового форуму були включені доповіді науковців з провідних науково-дослідних установ МОЗ України та НАМН, медичних університетів та академій України й Білорусі.

Учасники представили для професійного обговорення  питання щодо  стану  репродуктивного здоров’я молоді, репродуктивного потенціалу та його збереження, особливостям  перебігу гінекологічної патології у підлітковому та ранньому репродуктивному віці, питання ювенільного акушерства.

У рамках конференції  було проведено круглий стіл на тему «Контрацепція: контрацептивні, лікувальні ефекти та ускладнення». Атмосфера заходу відповідала усім канонам проведення наукових  конференцій –  з  цікавими тренінгами, жвавою професійною дискусією та  фаховим спілкуванням.

Кафедра акушерства і гінекології №2