НАУКОВЦІ НМУ НА ВИСТАВЦІ “ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я – 2016”

11.10.2016

Фахівці Національного медичного університету імені О.О. Богомольця взяли участь у 25-ій Міжнародній виставці «ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я – 2016», яка проходила 4-6 жовтня 2016 року в Міжнародному виставковому центрі м. Києва.

Захід відбувся за підтримки Президента України та під патронатом Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я і став головною подією медичної галузі та міжнародною професійною платформою для обміну досвідом та підвищення кваліфікації, яка об’єднує науково-практичну програму і найбільші в Україні спеціалізовані виставки останніх досягнень ринку охорони здоров’я.

Міжнародна виставка «ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я – 2016» – один з найбільших заходів України, що збирає понад 10 тис. фахівців галузі, які представляють понад 300 провідних виробників та дистриб’юторів інноваційного медичного обладнання, послуг, лікарських засобів з України та 20 інших країн світу, що сприяє пошуку, розширенню та зміцненню партнерських зв’язків між професіоналами, що залучені до процесів розробки медичних інновацій та їх комерціалізації.

Високий статус події щорічно підтверджують заповнені зали професійних відвідувачів, постійно зростаюча аудиторія провідних вітчизняних та іноземних доповідачів, кількість і географія експонентів, масштабна експозиція, організаторський склад і офіційна підтримка.

Під час виставки проводились наукові заходи: семінари, лекції, конференції.
Науково-практичний семінар «Сучасні технології і тенденції в офтальмології» був проведений Національним медичним університетом імені О.О. Богомольця, ОС «Всеукраїнський альянс офтальмологів», Київським товариством офтальмологів. Під час семінару обговорювались сучасні тенденції та інновації в лікуванні та діагностиці очних хвороб. Конференція «Діагностика і лікування бронхообструктивних захворювань» була організована та проведена ТОВ Міда, Італійською компанією MIR-Medical International Research, за участю співробітників НМУ імені О.О. Богомольця, Національного інституту фтизіатрії і пульмонології ім. Ф.Г. Яновського, НМАПО ім. П.Л. Шупика.

Відділом інтелектуальної власності науково-дослідної частини НМУ імені О.О. Богомольця було організовано постерну виставку науково-технічних та фармакологічних інновацій кафедр та інститутів університету з метою поширення інформації про ці розробки серед виробників та дистриб’юторів інноваційного медичного обладнання та інших відвідувачів виставки, що є маркетинговим заходом в рамках впровадження трансферу технологій, які розроблені на базі кафедр НМУ.

5 жовтня 2016 року в рамках проведення виставки відбулася конференція «Трансфер медичних технологій в охорону здоров’я України», яку організовано відділом інтелектуальної власності та трансферу технологій науково-дослідної частини НМУ імені О.О. Богомольця.

Науковці НМУ представили доповіді, в яких розповідали про інноваційні розробки з демонстрацією дослідних зразків. Тези доповідей опубліковані на сайті НМУ, а також плануються до опублікування у спецвипуску «Українського науково-медичного молодіжного журналу». Учасники конференції отримали дипломи та сертифікати.

Науково-дослідна частина

ПРОГРАМА ВИСТАВКИ ТА КОНФЕРЕНЦІЇ “ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я – 2016”