НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ З ГІГІЄНІЧНИХ ПИТАНЬ

02.12.2016

1 грудня 2016 року на базі кафедри гігієни та екології Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулася традиційна щорічна Навчально-наукова конференція студентів медичних факультетів №1 і №2.

Теми доповідей студентів, які були представлені англійською і українською мовами, охоплювали широке коло нагальних гігієнічних проблем: від оцінки ролі фізичних вправ для студентів НМУ до стану забрудненості атмосферного повітря і води.

В атмосфері цікавих запитань, обговорення результатів досліджень і жвавої дискусії студенти разом з викладачами взяли участь в оцінюванні кожної роботи.

Після заслуховування доповідей учасників конференції староста гуртка кафедри гігієни та екології Шлендик В.В. разом із запрошеною колегою-секретарем підсекції «Соціальна медицина» Комаровою Т.М. провели незалежний підрахунок голосів студентів і обробку отриманих результатів.

Переможцями, які отримали перше місце, стали: студент 3 курсу факультету по роботі з іноземними студентами Enyiaku Benjamin за доповідь на тему «Hygienic estimation of depression spread among 3-year foreign students» і студент 2 курсу медичного факультету №1 за доповідь на тему «Перша медична допомога при синдромі тривалого стиснення та розчавлення».

Необхідно відмітити зацікавленість студентів медичних факультетів, які навчаються за спеціальністю «лікувальна справа», у прагненні до розвитку профілактичного мислення і бажанні опанувати методи гігієнічних досліджень.

Кафедра гігієни та екології