НМУ ПРИЗЕР VI СПАРТАКІАДИ «ЗДОРОВ’Я» та II СПАРТАКІАДИ «ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ»

22.12.2016

14 грудня 2016 року в актовій залі Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації відбулося урочисте відзначення переможців та призерів VI Спартакіади «Здоров’я», яка проводиться щорічно серед команд установ, підприємств і організацій, та ІІ Спартакіади з прикладних видів спорту «Захисник Вітчизни» серед команд вищих навчальних закладів.

У Спартакіаді «Здоров’я» за загальнокомандними результатами збірна команда НМУ імені О.О. Богомольця зайняла II місце. В окремих видах змагань збірна команда нашого Університету стала кращою, виборовши «золото», у змаганнях з кульової стрільби та кросу.

У Спартакіаді «Захисник Вітчизни» було окремо визначено переможців серед коледжів та серед вищих навчальних закладів. «Золото» у командному заліку Спартакіади «Захисник Вітчизни» серед вищих навчальних закладів отримала команда Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, «срібло» – команда коледжу Київського національного університету технологій та дизайну, «бронзу» – команда Київського Національного економічного університету імені В. Гетьмана.

Переможцями за окремими видами спорту серед вищих навчальних закладів стала команда Національного медичного університету імені О.О. Богомольця у змаганнях з кульової стрільби, військово-прикладного багатоборства, настільного тенісу, шахів, шашок, кросу та велосипедного спорту.
Всі переможці та призери відзначені грамотами, медалями, кубками та цінними подарунками.

Висловлюємо слова подяки всім студентам і викладачам нашого університету, хто взяв участь в Спартакіаді і щиро вітаємо з перемогами!