ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТУ ПОЛОЖЕННЯ ПРО СТИПЕНДІАЛЬНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

31.01.2017

30 січня 2017 року в адміністративному корпусі Національного медичного університету імені О.О.Богомольця відбулася чергова робоча нарада щодо погодження Положення про стипендіальне забезпечення в НМУ.

Засідання робочої комісії відбулося під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи, доцента Олени Стеченко та за участю деканів факультетів, представників Студентського парламенту та Профкому студентів, а також керівників структурних підрозділів Університету.

Під час зустрічі представники університетської спільноти представили свої пропозиції та зауваження до Проекту положення про стипендіальне забезпечення. Зокрема, внесені пропозиції від Інституту післядипломної освіти, Студентського парламенту, Профкому студентів, Студентської ради медичного факультету №2, головного бухгалтера та відділу організаційно-педагогічної роботи та довузівської підготовки.

У свою чергу, проректор з науково-педагогічної роботи Олена Стеченко вкотре наголосила про важливість удосконалення Положення та адаптації до системи оцінювання та формування рейтингу в НМУ , забезпечуючи принципи справедливості та прозорості процесів призначення стипендій.

У своїх виступах члени робочої комісії особливу увагу акцентували на чіткій необхідності підтримки кращих студентів і створення додаткових важелів для мотивації до кращого навчання.

Нагадуємо, Кабінет Міністрів України з подальшим доопрацюванням прийняв Постанови, якими визначається порядок виплати академічних стипендій у 2017 році.

Прес-центр