НМУ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ ВСТУПНИКІВ З УСІХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ

01.08.2018
  1. 1 серпня 2018 року було оприлюднено рейтингові списки рекомендованих до зарахування на бюджетні пропозиції. Розподіл бюджетних місць відбувається згідно з алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення.

До 6 серпня (18 години) триватиме прийом документів від абітурієнтів, які успішно подолали конкурс на бюджетні пропозиції й бажають здобувати освіту в НМУ. Зі списками рекомендованих до зарахування можна ознайомитись на офіційному сайті Університету, стендах Приймальної комісії й в особистому кабінеті абітурієнта.

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

Сімонова Єсенія, м. Київ:

«Обрала НМУ невипадково. Адже саме тут навчався мій кумир – видатний письменник і драматург Михайло Булгаков. Він ще в далекому 1916 році закінчив наш Університет, який ще тоді носив назву Університету св. Володимира. Я, як і мій кумир, захоплююсь поезією і намагаюсь писати прозу. Як і Михайло Булгаков буду навчатись лікарській справі у вже сучасному Університеті. До речі, мої батьки лікарі і вони обоє закінчили НМУ, де не лише здобули знання, а й створили сім’ю».

 

 

 

 

 

 

Олег Заболотний, м. Київ:

«Я вступив на медичний факультет з середнім конкурсним балом – 186. З дитинства захоплююсь біологією та хімією, тому й вирішив стати лікарем. Власне з малечку знав, що хочу бути саме лікарем. Хоч в нашій родині лікарів й немає, але батьки цілком підтримали мій вибір. Адже свого часу мама хотіла стати лікарем, щоправда, в неї так і не склалось. Тож я втілю в життя не лише свою, а й мамину мрію. До того ж бути лікарем дуже благородно».

 

 

 

 

 

 

Горобчук Анастасія, м. Бровари Київської області:

«Вступила на медичний факультет. Стати лікарем – це була моя дитяча мрія, яка вже скоро здійсниться. НМУ обрала давно. Адже саме цей Університет надає багато можливостей для розвитку в майбутній професії.  У нашій сім’ї лікарів немає, я буду першим. Щоб реалізувати свою мрію, довелось ретельно готуватись до вступу. На це у мене пішло майже 2 роки. Як наслідок, мій середній конкурсний бал – 187. Мені тут дуже подобається, вже навіть вдалось знайти нових друзів».

 

 

 

 

 

 

Морозов Нікіта, м. Фастів Київської області:

«Вступив на медичний факультет НМУ. З дитинства хотів допомагати  людям, тому й обрав таку благородну професію, як лікар. У школі легко давались природничі науки, хімія. ЗНО слав добре. Проте до вступу в НМУ довелось ретельно готуватись протягом року. Обрана мною професія завжди затребувана в суспільстві. Батьки підтримали мій вибір, хоч їхня робота й не пов’язана з медициною».