ОПРИЛЮДНЕНО СПИСКИ АБІТУРІЄНТІВ, РЕКОМЕНДОВАНИХ НА КОНТРАКТНУ ФОРМУ НАВЧАННЯ

08.08.2018

8 серпня 2018 року на офіційному сайті Національного медичного університету імені О.О. Богомольця та на стендах Приймальної комісії було оприлюднено рейтингові списки вступників, рекомендованих до навчання за кошти фізичних або юридичних осіб. Йдеться про такі спеціальності, як «Педіатрія», «Медицина», «Стоматологія», «Медична психологія».

Зарахування на контрактну форму навчання та прийом оригіналів документів триватиме до 16 серпня (18 години).

СЛОВО ВСТУПНИКАМ:

Карновська Регіна, м. Київ:

«Хочу навчатись на стоматологічному факультеті найкращого вишу України – НМУ імені. О.О. Богомольця. Саме тут найпрогресивніші викладачі та методики навчання. В майбутньому мрію стати щелепно-лицьовим хірургом. Ще навчаючись у шостому класі, зрозуміла – моє покликання бути лікарем. До вступу в НМУ довго готувалась. А от підтвердив правильність вибору молодший братик, який навідріз відмовлявся лікувати зуби. Проте мені вдалось його вмовити це зробити. Навіть у клініці, де ми лікувались, дивувались, як добре мені вдається знайти спільну мову з дітлахами та переконати їх сісти в крісло стоматолога. Спостерігаючи, як легко знаходжу контакт з дітьми, мені навіть запропонували працювати в цій клініці».

 

 

 

 

 

Тодорашко Роман, м. Вознесенськ Миколаївської області:

«У майбутньому бачу себе лікарем-фізіотерапевтом. Я займаюсь спортом (плавання та волейбол), тому часто травмуюсь, власне, як і мої численні друзі, тому й хочу навчатись в НМУ, аби потім допомагати спортсменам і не лише. Хочу навчатись в НМУ, оскільки це Університет, де викладають високопрофесійні викладачі. До речі, моя сестра працює кардіологом, тому я, як і вона, хочу допомагати людям бути здоровими. В школі захоплювався хімією і вже в дев’ятому класі вирішив бути лікарем».

 

 

 

 

 

 

Хасан Ліна, м. Фастів Київської області:

«Подаю документи на стоматологічний факультет. Я завжди знала, що хочу навчатись саме в НМУ, передовсім тому, що це найпрестижніший в Україні медичний Університет, який має хорошу репутацію не лише в нашій країні, а й за її межами. Також мої батьки свого часу закінчили НМУ, мама лікар-гінеколог, а тато – кардіолог. В Університеті вони не лише здобули фах, а й познайомились та створили сім’ю. І я хочу продовжити династію лікарів. Стоматологію вибрала не випадково: моя тітка працює стоматологом. У дитинстві часто спостерігала за її роботою, так і визначилась з майбутньою професією. Хочу допомагати людям йти по життю без болю і з гарною посмішкою».

 

 

 

 

 

Багров Євгеній, м. Кременчук Полтавської області:

«Подаю документи на факультет Медична психологія. Мені подобається цей напрямок, бажаю допомагати людям в скрутних психологічних ситуаціях. В нашій сім’ї вже є медик – мама, яка працювала асистентом хірурга. Про НМУ чув багато позитивних відгуків. Тут навчається мій друг, який і порадив обрати саме цей Університет, адже тут професійні викладачі. Також Університет надає багато можливостей, зокрема, можна стажуватися за кордоном, що дуже важливо в сучасних реаліях».

 

 

 

 

 

 

Сабударбанді Масумех, Ісламська Республіка Іран:

«Вступаю на стоматологічний факультет. Кілька років тому, ще будучи в Ірані, я вже зрозуміла – хочу навчатись в Україні. Це дуже гарна країна з хорошими людьми, які добре ставляться до іноземців. НМУ обрала тому, що це Національний університет. Мій друг тут вже навчається і він радив саме НМУ, де викладають професіонали своєї справи. Маю сказати, що в Ірані цінується освіта, здобута в Україні. До того ж з вашої країни до нашої легко дістатись – лише три години польоту – і ти вже в Ірані».