ОПРИЛЮДНЕНО СПИСКИ АБІТУРІЄНТІВ, РЕКОМЕНДОВАНИХ НА КОНТРАКТНУ ФОРМУ НАВЧАННЯ

08.08.2017

8 серпня 2017 року на офіційному сайті Національного медичного університету імені О.О. Богомольця та на стендах Приймальної комісії були оприлюднені списки вступників рекомендованих до навчання за кошти фізичних або юридичних осіб. Зарахування на контрактну форму навчання та прийом оригіналів документів триватиме до 18 серпня 2017 року.

img_0251Хом’як Катерина м. Київ:

«Незважаючи на високі бали ЗНО (біологія – 196, українська мова – 191, хімія – 184) з якими я б змогла вступити на державну форму навчання лікувального факультету, для себе обрала стоматологію. В моїй сім’ї є лікарі – батько працює хірургом, а я з дитинства хотіла стати стоматологом. Щоб моє дитяча мрія стала реальністю, я наполегливо вчилася у школі. Серед моїх захоплень також малювання – навчалася в художній школі».

 

 

 

 

 

 

img_0256Цуй Юнь Кай м. Київ:

«Сьогодні подаю оригінали документів на спеціальність «медицина» контрактної форми навчання. Мої бали ЗНО: біологія – 196, українська мова – 191, хімія – 186. Я народився в Україні і дуже хочу навчатися в НМУ, бо не лише я, а й багато моїх знайомих вважають, що Національний медичний університет імені О.О. Богомольця – найпрестижніший медвиш».

 

 

 

 

 

 

img_0280Омельяненко Аліна м. Чернігів:

«В нашій сім’ї вже сформована династія стоматологів, а я мрію стати її кращим продовженням. Високі бали ЗНО дають мені можливість навчатися на стоматологічному факультеті, а новітнє сучасне обладнання, на якому в НМУ навчають студентів мало не останній вплив на мій вибір університету. Серед моїх захоплень – музика, братиму участь і в художній самодіяльності НМУ».

 

 

 

 

 

 

img_0283Мартиненко Марина м. Біла Церква:

«Високі бали ЗНО з української мови (191) та біології (183) дають мені можливість вступу на фармацевтичний факультет та продовжити династію фармацевтів. В НМУ навчаються багато моїх друзів, а також університет зарекомендував себе як вуз, який дає найкращу медичну освіту».

 

 

 

 

 

 

img_0285Гудзь Віолетта м. Баштанка Миколаївська обл.:

«Мої бали ЗНО: біологія – 192, українська мова – 187, хімія – 180. Мені подобається професія стоматолог. Сестра закінчила перший курс навчання в НМУ і порадила університет, як найкращий для здобуття майбутньої спеціальності. Раніше я займалася танцями та писала прозові твори, довго обирала майбутню професія та врешті і обрала медицину. Я готувалася та наполегливо вивчала профільні предмети, а також закінчила школу із золотою медаллю».

 

 

 

 

 

Прес-центр